Bemutatkozás

Dr. Nemes Tibor András reumatológus és fizioterápiás szakorvos
Dr. Nemes Tibor András
1987-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. 1991-ben tettem szakvizsgát reumatológia és fizioterápiából. 1987-1990 között a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház, 1990-2007 között a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Reumatológia Osztályán dolgoztam teljes, majd 2007. augusztus - 2011. augusztus között részmunkaidőben, 2011. augusztus - 2020. május között önkéntes munkavégzés keretében.
Ezen időszak alatt több szakmai cikkem jelent meg különböző orvosszakmai lapokban szerzőként, illetve társszerzőként. Részt vettem a Reumatológia Osztály keretében működő Biológiai Terápiás Centrum munkájában.
Ischaemiás szívbetegségek korszerű kezelése multimédia cd

Az Ischaemiás szívbetegség CD borítója

1995-ben az országban előszőr készítettünk Dr. Molnár István háziorvossal és barátommal multimédia orvosi információs és oktató programokat "Ischaemiás szívbetegségek" és a "Stroke ellátása a háziorvosi gyakorlatban" témakörökben. A programok elsősorban a háziorvosok munkáját volt hivatott segíteni. A munkát támogatta az akkori Orvosi Informatikai Tanszék, az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet és a Budapesti Műszaki Egyetem. 
Éveken keresztül részt vettem a gyógy- és sportmasszőr képzésben és vizsgáztatásban. Dr. Szanyó Ferenc osztályvezető főorvossal közösen szerkesztettük és részben írtuk a Masszőrképzés A-tól Z-ig három kötetes tankönyvet.
Masszőrképzés könyv

Masszőrképzés A-tól Z-ig 3 kötetes tankönyv

Miután 2004-ben a győri Termál és Gyógyfürdőben működő reumatológia szakrendelés a Szent Imre úti Rendelőintézetbe költözött, felkértek a megalakuló Rába Quelle Gyógy- Termál- és Élményfürdő fürdőorvosi rendelésének vezetésére, a rehabilitációs fizio-balneoterápiás kezeléseket igénylő mozgásszervi betegek ellátására. Ezt a tevékenységet azóta is folyamatosan ellátom.

2004. szeptembertől működik reumatológia és fizioterápia magánrendelésem a Rába Quelle Gyógy- Termál- és Élményfürdő Fizioterápiás Centrum épületében (9025 Győr, Fürdő tér 1.).

Győrújbaráton már korábban, a kétezres évek elején tervbe vettem reumatológia és fizioterápiás magánrendelés kialakítását. 2003-ban a Győrújbarát, Villa-Baráth körút 6. szám alatt úgy alakítottam ki egy családiház-részt, hogy az rendelő működtetéséhez is megfelelő legyen. A rendelő külön bejárattal, parkolóval és akadálymentes megközelítési lehetőséggel rendelkezik. Ennek a rendelőnek a teljes kialakítását 2020. májusban fejeztem be.

Célom a mozgásszervi panaszokkal jelentkező betegek vizsgálata, ellátása, alapos kórelőzmény felvételt és fizikai vizsgálatot követően a terápiás terv kialakítása, törekedve arra, hogy minél nagyobb valószínűséggel meg tudjuk előzni a jövőbeni panaszok kiújulását, súlyosbodását. Szükség esetén természetesen igénybe veszem a Győrben rendelkezésre álló diagnosztikus és speciális terápiás lehetőségeket.
Fény-Emlék-Képek
Kb. 10 éves koromban kezdtem érdeklődni a fotózás iránt. Kedvencem a lágy, impresszionista képvilág, de időnként szívesen készítek absztrakt felvételeket is. Képeim megtekinthetők a fotózom.hu portfolió oldalamon.
Nemes Tibor András fotó fényképek, képek és galéria dekoráció

Képek a portfolióból

Oldal teteje